Jag vill bli uppringd på följande nummer:


Please leave this field empty.

Flyttstädning

Medan vi rår om städningen kan du fokusera på det roliga kring flytten

Innan det är dags att lämna över nycklarna återstår den krävande flyttstädningen. En städning betydligt mer omfattande är en klassisk storstädning vars resultat sedan också kommer granskas nitiskt vid kommande slutbesiktning.

Överlåt ansvaret till oss så kan du känna dig fullständigt trygg med att uppgiften blir ordentligt utförd. Vi ser till så att alla ytor och vrår blir ordentligt rengjorda för ett resultat som uppskattas av nästkommande bostadsgäst. Givetvis får samtliga kunder heltäckande städgaranti där vi tar fullständigt ansvar för arbetet som utförts. Skulle det mot förmodan finnas något att anmärka på återvänder vi givetvis direkt för att åtgärda det som anses brustit.

Städning motsvarandes alla högt ställda krav

Flyttstädning uppfattas ofta som ett av de tyngsta momenten i samband med en flytt. Alla ytor ska vara noggrant rengjorda och det gäller även de dolda ytor så som bakom, under samt ovanpå vitvaror, element, lister, skåp och övrig interiör. Utan rutin och framförhållningen är det svårt att hinna med eller nå upp till alla de högt ställda kraven.

Det vi erbjuder är en genomgående flyttstädning utförd av kunniga medarbetare med lång erfarenhet från branschen. För extra säkerhet har de alla också kompletta städlistor till sin hjälp och följer mäklarsamfundets alla rekommendationer.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi arbetar eller vad som ingår i vår flyttstädning.

Städgaranti på allt vi utför

Hos oss står altid kunden i fokus och vi anpassar flexibelt vår hjälp efter var och ens behov och önskemål.

  • När vi hanterar din flyttstädning frigörs tid som du istället kan ägna åt roligare saker så som att komma tillrätta i det nya.
  • Du kan känna dig trygg med resultatets helhet och att städningen godkänns vid slutbesiktning. Vi tar självklart fullt ansvar för vårt arbete och du står fri från ansvar om någon anmärkning mot förmodan skulle framkomma.
  • Det vi erbjuder är kompletta flyttjänster till bra pris. Alla som arbetar hos oss är erfarna och rutinerade samt utbildade för arbetet de utför.

Professionell och prisvärd flyttstädning

En flytt görs inte i en handvändning och det är otaliga moment som ska bockas av både inför och under övergången. Många gånger kan det rent av kännas övermäktigt och just flyttstädning är det som de flesta våndas som mest inför.

Bor du i eller i anslutning till Örebro eller Karlskoga? Kontakta oss på Flytteliten så hjälper vi dig genom processen. Vi tar kan ta över den tunga städningen och har även kompletta flyttjänster för dig som söker ytterligare assistans. Vill du veta mer om oss, våra tjänster, få tillgång till ett prisförslag eller söker du hjälp med omnejd? Tveka inte utan ring så besvarar vi alla dina frågor och behov.