Jag vill bli uppringd på följande nummer:


  Flyttfirma Karlskoga

  Flyttfirma Karlskoga

  Flytteliten grundades 2015 av kollegorna Kenny Ahlgren och Jonas Larsson. Tidigare har vi jobbat med att flytta bohag och företag i flera år tillsammans vilket senare ledde till en etablering av våran egen verksamhet. Vi går helhjärtat in för att förändra allmänhetens syn på flytthjälp i Karlskoga och med över 18 års erfarenhet i bagaget garanterar vi kundnöjdhet.

  Privatflytt med Flytteliten

  I flyttider är det mycket att tänka på. Vi är väl medvetna om ansvaret det medför och gör det bästa för att ni ska känna er tillfreds med flytthjälpen. Ni kan förvänta er kvalitet genom professionellt bemötande och en snabb, smidig flytt.

  Standarduppdrag för privatpersoner kan se ut på följande vis:

  Vi startar med en kostnadsfri besiktning för att ta reda på vad ni söker med en privatflytt. Vi kommer med ett fast pris utan, onödiga överraskningar. Besiktningen är inte bindande så ni får tid att fundera över huruvida ni vill ha våran hjälp eller inte. Det följer sedan en arbetsprocess i form av kostnadsfri körning till startadress, ordentligt packmaterial, lastning, avlastning, kostnadsfri tillbakakörning och försäkringar som täcker uppdraget.

  Pålitlig företagsflytt

  Vi vill göra det så enkelt som möjligt för företag att flytta. Därför kan vi antingen ta hand om hela flytten eller delar av den allt efter era behov. Vi kan hjälpa er med det mesta inom såväl arkivflytt, tunghantering, kontorsflytt som flytt till annan stad. Företagsflytt med oss kan gå till på följande vis.

  • Packning – Med märkning och sortering efter önskemål.
  • Demontering – Av saker som skrivbord, whiteboards och väggfasta möbler.
  • Lastning.
  • Lossning – Tillhörigheterna flyttas till rätt rum och ställs i ordning.
  • Montering – Omfattar skrivbord, whiteboards o.s.v.
  • Uppkoppling och inkoppling av digitala enheter.

  Tunghantering med trygga metoder

  Ska du flytta och behöver hjälp med en värmepump, ett kassaskåp, en flygel eller annat som är tungt att frakta? Lugn, på Flytteliten har vi allt som krävs för att stå till tjänst.

  Det är viktigt att man hanterar tunga föremål på rätt sätt för att ingen ska komma till skada varken föremål eller personer. En del saker klarar man att lyfta med egen styrka men ibland kan det vara bra att fråga om hjälp för att flyttningen ska var möjlig. När vi ska flytta tungt kommer vi först ut och besiktar för att bilda oss en uppfattning av situationen. Då kan vi erbjuda rätt utrustning och tillräckligt med personal för uppdraget. Efter besiktningen erbjuder vi ett kostnadsförslag och givetvis tid att fundera över om Flytteliten är rätt flyttfirma för er.

  Kvalitativ flytthjälp i Karlskoga

  En del av vår målsättning är att alla ska ha möjlighet att ta del av en kvalitativ flytt som är anpassad efter befintliga behov. Därför är vi flexibla, lyhörda och erbjuder schyssta priser på flyttningen. Att anlita oss är alltid vinstgivande men aldrig komplicerat. Tillsammans med våra kunder har vi skapat en blomstrande verksamhet som alla kan ta del av. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp med flytten i Karlskoga.