Jag vill bli uppringd på följande nummer:


  Flyttfirma Kristinehamn

  Helhjärtat engagemang

  Flytteliten i Kristinehamn grundades 2015 av Jonas Larsson och Kenny Ahlgren. Tidigare har vi flyttat företag och bohag i sammanlagt fyra år tillsammans vilket till slut resulterade i att vi startade våran egen verksamhet. Med fullt engagemang går vi in för att förändra allmänhetens syn på flyttfirmor i Kristinehamn, över 18 års erfarenhet i bagaget garanterar att ni som kund blir nöjd.

  Privatflytt att lita på

  I flyttider är det mycket att tänka på och vi är väl medvetna om vad ansvaret innebär. Därmed kommer vi göra det bästa av situationen för att ni ska vara tillfreds med flytthjälpen. Vi erbjuder högsta kvalitet på arbetet som genomförs genom professionellt bemötande och en snabb, smidig flytt.

  Standarduppdrag för privatpersoner kan gå till på följande vis:

  Vi startar med en kostnadsfri besiktning som ger oss möjlighet att veta vad ni vill ha. Vi kommer med ett fast pris på uppdraget, utan jobbiga överraskningar. Besiktningen är inte bindande, vilket gör att ni får tid att fundera över om vi är rätt flyttfirma för er. Därefter följer en arbetsprocess omfattande gratis körning till startadress, packmaterial, lastning, avlastning, kostnadsfri tillbakakörning samt försäkringar som täcker hela uppdraget.

  Företagsflytt

  Vi gör företagsflytten så enkel som möjligt genom att antingen ta hand om hela flytten eller endast delar av den. Vi kan hjälpa er med det mesta såväl kontorsflytt, tunghantering, arkivflytt som flytt till annan stad. En företagsflytt med oss på Flytteliten kan se ut på följande vis:

  • Packning – Märkning och sortering efter önskemål.
  • Demontering – Skrivbord, väggfasta möbler, whiteboards mm.
  • Lastning – Trygg och säker lastning.
  • Lossning – Flyttning till rätt rum med iordningställande.
  • Montering – Skrivbord, väggfasta möbler, whiteboards mm.
  • Inkoppling samt uppkoppling av enheter.

  Tunghantering

  Ska du flytta? Kanske behöver du hjälp med kassaskåp,värmepump, flygel eller annat tungt föremål? Lugn, Flytteliten kan stå till tjänst.

  Det är viktigt att tunga lyft hanteras rätt så att inget kommer till skada varken föremål eller människor. Vissa saker går att flytta genom egen styrka men ibland krävs det hjälpmedel för att flyttningen ska vara genomförbar. Vid uppdrag som omfattar tunghantering kommer vi först ut och ser över situationen för att bilda oss en rättvis uppfattning. Med detta kan vi använda rätt utrustning och inkludera tillräckligt med personal. Efter besiktningen får ni som kund ett kostnadsförslag och såklart tid att fundera över om vi är rätt flyttfirma för er.

  Professionell flytthjälp i Kristinehamn

  En del av vår målsättning är att alla kunder ska ha möjlighet att ta del av kvalitativ flytt anpassade efter sina behov. Därför är vi lyhörda, flexibla och erbjuder bra priser. I samarbete med våra kunder har vi byggt upp en blomstrande verksamhet som alla kan ta del av. Tveka inte att höra av er till oss om ni behöver hjälp med flytten i Kristinehamn.