Jag vill bli uppringd på följande nummer:


  Flyttfirma Karlstad

  Gedigen kunskap

  Flytteliten i Karlstad startades 2015 av Kenny Ahlgren och Jonas Larsson. Innan etableringen blev ett faktum hade vi flyttat företag och bohag i fyra år tillsammans vilket senare blev orsaken till att vi startade våran egen verksamhet. Vi går in helhjärtat för att förändra allmänhetens syn på flyttfirmor i Karlstad. Med över 18 års erfarenhet bakom oss garanterar vi att ni som kund blir nöjd.

  Privatflytt med oss

  Det är mycket att tänka på i flyttider. Vi är väl medvetna om ansvaret och kommer göra det bästa för att ni ska vara tillfreds med flytthjälpen. Ni kan förvänta er högsta kvalitet på arbetet som utförs genom professionellt bemötande och en snabb, smidig flytt.

  Ett standarduppdrag för er som privatperson kan se ut på följande vis:

  Vi startar det hela med en kostnadsfri besiktning som ger oss möjligheten att veta vad ni vill ha. Vi kommer med ett fast pris på uppdraget, utan onödiga överraskningar. Besiktningen är inte bindande så ni kan tänka på beslutet huruvida ni vill ha våran hjälp eller inte. Sedan följer en arbetsprocess i form av gratis körning till startadress, packmaterial, lastning, avlastning, kostnadsfri tillbakakörning och försäkringar som täcker hela uppdraget.

  Smidig företagsflytt

  Vi gör det så enkelt som möjlig genom att antingen ta hand om hela eller delar av företagsflytten. Vi kan hjälpa dig med det mesta inom företagsflytt, bl.a. kontorsflytt, arkivflytt, tunghantering och flytt till annan stad. En företagsflytt med oss kan se ut på följande vis:

  • Packning – Vi märker och sorterar efter önskemål.
  • Demontering – Omfattar skrivbord, whiteboards, väggfasta möbler o.s.v.
  • Lastning – Vi lastar tryggt och säkert samtliga tillhörigheter.
  • Lossning – Tillhörigheterna flyttas till rätt rum med iordningställande efter önskemål.
  • Montering – Av skrivbord, whiteboards, väggfasta möbler o.s.v.
  • Uppkoppling samt inkoppling av datorer.

  Säker tunghantering

  Ska du flytta och kanske behöver hjälp med ett kassaskåp, flygel, värmepump eller annat tungt föremål? Då kan Flytteliten stå till tjänst.

  Tunga lyft ska hanteras rätt för att varken ägodelar eller människor ska komma till skada. Vissa saker går att lyfta med egen stryka men ibland krävs det hjälpmedel för att flyttningen ska vara möjlig. När vi tar hand om tunghantering kommer vi först ut och besiktar för att bilda oss en uppfattning av läget. Med det kan vi ta till rätt utrustning och ordentligt med personal. Efter besiktningen genomförts erhåller ni ett kostnadsförslag och givetvis tid att fundera över om vi är rätt flyttfirma för er.

  Professionell flytthjälp i Karlstad

  Att alla kunder ska ha möjlighet att ta del av kvalitativ flytt anpassade efter sina behov är en del av vår målsättning. Därför är vi flexibla, lyhörda och lovar bra pris på flytten. Att anlita oss är alltid lönsamt men aldrig krångligt. Tillsammans med våra kunder har vi byggt upp en blomstrande verksamhet för både privatpersoner och företag att ta del av. Tveka inte att höra av er till oss om ni behöver hjälp med flytten.