Jag vill bli uppringd på följande nummer:


  Flyttfirma Örebro

  Erfaren flyttfirma

  Flytteliten grundades 2015 av kollegorna Kenny Ahlgren och Jonas Larsson. Tidigare arbetade dem med att flytta bohag och företag i flera år tillsammans vilket senare ledde till en etablering av sin egen verksamhet. Flytteliten går helhjärtat in för att förändra allmänhetens syn på flytthjälp i Karlskoga och med över 18 års erfarenhet i bagaget garanterar vi kundnöjdhet.

  Privat flytt

  I flyttider är det mycket att tänka på och vi gör alltid vårt bästa för att ni ska känna er tillfreds med flytthjälpen. Av oss kan ni alltid förvänta er kvalitet genom professionellt bemötande och en snabb, smidig flytt.

  Standarduppdrag för privatpersoner kan se ut på följande vis:

  Vi startar med en kostnadsfri besiktning för att ta reda på vad ni söker med en privatflytt. Vi kommer med ett fast pris utan, onödiga överraskningar. Besiktningen är inte bindande så ni får tid att fundera över huruvida ni vill ha våran hjälp eller inte. Därefter följs en arbetsprocess i form av kostnadsfri körning till startadress, ordentligt packmaterial, lastning, avlastning, kostnadsfri tillbakakörning och givetvis försäkringar som täcker uppdraget.

  Företagsflytt

  Vi vill även göra det så enkelt som möjligt för företag att flytta. Därför erbjuder vis oss att ta hand om hela flytten eller delar av den, allt efter era behov. Vi kan hjälpa er med det mesta inom såväl arkivflytt, tunghantering, kontorsflytt, såväl som flytt till annan stad. Företagsflytt med oss kan gå till på följande vis.

  • Packning – Med märkning och sortering efter önskemål.
  • Demontering – Av saker som skrivbord, whiteboards och väggfasta möbler.
  • Lossning – Tillhörigheterna flyttas till rätt rum och ställs i ordning.
  • Montering – Omfattar skrivbord, whiteboards o.s.v.
  • Uppkoppling och inkoppling av digitala enheter.

  Tunghantering

  Ska du flytta och behöver hjälp med en värmepump, ett kassaskåp, en flygel eller annat gods som är tungt att frakta? Lugn, på Flytteliten har vi allt som krävs för att stå till tjänst!

  Vi hanterar tunga föremål på ett sätt så varken personer eller föremål kommer till skada. När vi ska flytta tungt kommer vi först ut och gör en besiktning för att bilda oss en uppfattning av situationen. Då kan vi erbjuda rätt utrustning och tillräckligt med personal för uppdraget. Efter besiktningen erbjuder vi ett kostnadsförslag och givetvis tid att fundera över om Flytteliten är rätt flyttfirma för er.

  Professionell flytthjälp i Örebro

  En del av vår målsättning är att alla ska ha möjlighet att ta del av en kvalitativ flytt som är anpassad efter befintliga behov. Därför är vi flexibla, lyhörda och erbjuder schyssta priser på flyttningen. Att anlita oss är alltid vinstgivande men aldrig komplicerat. Tillsammans med våra kunder har vi skapat en blomstrande verksamhet som alla kan ta del av. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp med flytten i Örebro!