Jag vill bli uppringd på följande nummer:


  Tunghantering

  Ekonomiskt, säkert och effektivt

  Att hantera tunga lyft handlar inte bara om styrka. Flytteliten har erfarenheten och kunskapen som krävs för att utföra svåra jobb ekonomiskt, säkert och effektivt. Vi tackar aldrig nej till utmaningar och är alltid redo att lösa era problem.

  Viktigt att vara noggrann

  Vi kontrollerar att allt packas och emballeras ordentligt och professionellt för att säkerställa att inget skadas. Efter en kostnadsfri besiktning får ni en offert och tid för att tänka ett varv till.
  Vi är övertygade om att vi är rätt samarbetspartner.

  Hundratals tunghanteringar i bagaget

  Efter hundratals tunghanteringar besitter vår flyttfirma kunskapen som krävs för att utföra dessa typer av jobb ergonomiskt, säkert och effektivt. Vare sig du behöver byta plats eller flytta med föremålet till nästa adress kan vi stå till tjänst. Arbetet anpassas vilket innebär att vi lyfter vad som går för hand men tar givetvis inga risker och använder hjälpmedel vid behov. Både kund och medarbetare är trygga med Flytteliten.

  Några av de uppdrag vi utför

  Piano och flygel

  En pianoflytt eller flyttning av flygel kräver struktur eftersom man annars riskerar att skada såväl ett värdefullt instrument som interiör i bostaden. På flytteliten fokuserar vi på att rätt medel kommer tillhands så att flytten blir så säker som möjligt.

  Kassaskåp

  Vi har lång erfarenhet av att flytta det mesta som väger lite mer än standard, bland annat kan vi hjälpa till med flyttning av kassaskåp till en rimlig kostnad. Det finns många likheter mellan ett kassaskåp och piano som vi annars måste säga är det vanligaste uppdraget vi får vid tunghantering.


  Maskiner

  Att flytta en maskin är inga problem för oss men kräver oftast lite planering för att det ska genomföras väl. En besiktning underlättar och säkerställer att allt går rätt till ni som kund får också chansen att avgöra om vi passar för just era behov.
  Fördelar med flytthjälp från Flytteliten

  När det är dags för flytt finns det mycket att ha koll på, vi är fullt medvetna om vilket arbete som krävs och hjälper gärna till på vägen. Med vår erfarenhet inom branschen, flexibilitet och breda utbud av tjänster är målsättningen att ni ska känna trygghet från första kontakt till avslutat uppdrag. Vi erbjuder flytthjälp i Örebro och städer i närheten. Pålitlig personal står er alltid till tjänst och bemöter dig med bästa service oavsett vart utgångspunkten är.